Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NITE Team 4 Türkçe yama

23.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, NITE Team 4, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CiM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NITE Team 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
NITE Team 4, The Black Watchmen veya Ahnayro: The Dream World gibi projelerle de tanınan Alice & Smith adlı Kanadalı bir stüdyo tarafından oluşturulan başka bir oyundur.

İndirme sayısı:
8724
Yayın yılı:
2019





NITE Team 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NITE Team 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NITE Team 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NITE Team 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NITE Team 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NITE Team 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Konsolda bir hit olan aynı çarpık Shrek 2 macerası şimdi PC için de mevcut!
Captain Tsubasa: Dream Team, Captain Tsubasa adlı popüler manga ve anime serisine dayanan bir mobil oyundur.
SNK Heroines: Tag Team Frenzy, 90 SNK oyunlarından bilinen çeşitli kadın karakterlerin karşı karşıya geldiği iki boyutlu bir dövüş oyunudur.
Special Forces: Team X (“STX”), Özel Kuvvetler operatörlerinden oluşan elit mangalar arasında acımasız çatışmaların yaşandığı, ekip odaklı, 3.
Mantar Krallığında bir gün, gizemli Dr Snoozemoredan Mario, Luigi ve Prenses Şeftaliyi Piillo Adasına davet eden bir mektup gelir.
Yorumlar
Yorum ekle