Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wildlife Park 2: Marine World Türkçe yama

10.01.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Wildlife Park 2: Marine World. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama tEaM wOrLd cRaCk kZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Wildlife Park 2: Marine World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Ödül simülasyonu Wildlife Park 2 ve eklenti Crazy Zoodan sonra, geliştirici B-Alive şimdi yepyeni eklenti Marine Worldü sunuyor. Fırfırlı köpekbalığı ve beyaz balina gibi yeni su altı sakinleriyle hayvanat bahçenize yeni ziyaretçiler çekin.

İndirme sayısı:
9501
Yayın yılı:
2007





Wildlife Park 2: Marine World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wildlife Park 2: Marine World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wildlife Park 2: Marine World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wildlife Park 2: Marine World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wildlife Park 2: Marine World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wildlife Park 2: Marine World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
n Wildlife Park 3 oyuncu modern bir hayvan parkı yöneticisi olur. Kampanya modunda, 20 görev onu dünyanın dört bir yanına götürür ve ona bir dizi heyecan verici ve çeşitli zorluklar sunar.
PC için Wildlife Park Gold Reloaded, 2003 yılında çıkan bir ekonomik strateji oyunu olan Wildlife Zoonun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Hayvanat Bahçesi genişliyor Geliştiriciler B-Alive, ilk eklentisi Crazy Zooda Wildlife Park 2 simülasyonunu harika yeni özelliklerle buluşturuyor!
Wildlife Park 2, gerçek bir hayvanat bahçesinin işleyişini simüle eden ekonomik bir oyundur.
Bir Yaban Hayatı parkının başarılı yöneticisi olarak, farklı hayvan cazibe merkezlerine sahip birçok ziyaretçiyi kendine çektin!
Yorumlar
Yorum ekle