Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Robo Recall Türkçe yama

15.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Robo Recall. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni Robo Recall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
PC için Robo Recall, sanal gerçeklik deneyimi sunan birinci şahıs perspektifli bir aksiyon oyunudur. Oyun Epic Games tarafından geliştirilmiştir ve bir hareket kontrol cihazının yanı sıra sanal gerçeklik çevre birimleri gerektirir.

İndirme sayısı:
10284
Yayın yılı:
2017





Robo Recall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Robo Recall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Robo Recall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Robo Recall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Robo Recall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Robo Recall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sanderson ailesi, yüksek teknoloji, ev yardımcısı teknolojisinde en üst seviyeye ulaştı: Chibi-Robo.
Robo Millennium, 80lerin başında PCde hüküm süren son derece popüler arcade ve mantık oyununun yeni bir enkarnasyonudur.
Total Recall, geleceğin dünyasında geçen, aynı başlık altındaki bir filmin motiflerine dayanan tarayıcı tabanlı bir MMO oyunudur.
Özel Robo: Yarının sporu. Çok uzak olmayan bir gelecekte, rakipler holografik savaş arenalarında özelleştirilmiş robot savaşçılarla savaşacaklar.
iOS ve AND için Gassy Mob, Bibimbap Arcade, Recall veya Projective gibi niş yapımların hayranları tarafından bilinen Jaewoo Jeon tarafından 2015 yılında kurulan Korean Flee Punk stüdyosu tarafından
Yorumlar
Yorum ekle