Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total Recall Türkçe yama

02.07.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Total Recall. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Total Recall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Total Recall, geleceğin dünyasında geçen, aynı başlık altındaki bir filmin motiflerine dayanan tarayıcı tabanlı bir MMO oyunudur. Bu, bu tür oyunlarda uzmanlaşmış bir Çinli stüdyo olan ZQGamein üretimidir.

İndirme sayısı:
9538
Yayın yılı:
2023





Total Recall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total Recall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total Recall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total Recall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total Recall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total Recall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Three Kingdoms for PC, sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji oyunlarının bir karışımıdır.
Empire: Total War, 2000 yılında Shogun: Total Warın piyasaya sürülmesiyle başlatılan, aynı adı taşıyan RTS serisinin beşinci oyunudur.
Medieval: Total War for PC, Creative Assembly tarafından oluşturulan popüler, ödüllü strateji oyunları serisinin devamıdır.
Total War: Warhammer II, PC için tasarlanmış bir fantezi strateji oyunudur.
Napoleon: Total War for PC, en ünlü gerçek zamanlı/sıra tabanlı strateji serilerinden biri olan Total Warın altıncı bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle