Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chibi-Robo Türkçe yama

15.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Chibi-Robo. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LSD.

Oyun için türkçe yama metni Chibi-Robo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Sanderson ailesi, yüksek teknoloji, ev yardımcısı teknolojisinde en üst seviyeye ulaştı: Chibi-Robo. Bu yaratıcı, hikaye odaklı oyunda oyuncular, en yüksek rütbeli Chibi-Robo olmak için yaptığı destansı macerada düşmanlarla çatışan ve işleri tamamlayan minyatür bir robota rehberlik ediyor.

İndirme sayısı:
8425
Yayın yılı:
2006





Chibi-Robo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chibi-Robo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chibi-Robo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chibi-Robo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chibi-Robo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chibi-Robo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Robo Millennium, 80lerin başında PCde hüküm süren son derece popüler arcade ve mantık oyununun yeni bir enkarnasyonudur.
Git Git Cosmo Polisleri! düşman bir uzaylı ırkına karşı savaştığımız çılgın iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yirminci yüzyılın başında, on ırk, galaksinin en derin köşelerinde gezegenlerin kolonizasyonuna izin veren yeterince yüksek bir teknolojik seviyeye ulaştı.
Operation Air Assault 2, sizi yüksek teknolojili, son teknoloji ürünü, yakın menzilli bir saldırı helikopterinde, tüm ağır silahlarla ve isteyebileceğiniz her şeyi sakatlama araçlarıyla oturtan,
Özel Robo: Yarının sporu. Çok uzak olmayan bir gelecekte, rakipler holografik savaş arenalarında özelleştirilmiş robot savaşçılarla savaşacaklar.
Yorumlar
Yorum ekle