Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Robbo Millenium Türkçe yama

03.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Robbo Millenium. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir hezz.

Oyun için türkçe yama metni Robbo Millenium (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Robo Millennium, 80lerin başında PCde hüküm süren son derece popüler arcade ve mantık oyununun yeni bir enkarnasyonudur. Yeni baskı, geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü grafiklere ve geçilecek iki kat daha fazla seviyeye sahiptir.

İndirme sayısı:
9647
Yayın yılı:
2000





Robbo Millenium oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Robbo Millenium dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Robbo Millenium klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Robbo Millenium ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Robbo Millenium oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Robbo Millenium içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sanderson ailesi, yüksek teknoloji, ev yardımcısı teknolojisinde en üst seviyeye ulaştı: Chibi-Robo.
Robbo, Polonyalı xLand (daha sonra Chaos Works) şirketinden programcılar tarafından yaratılan ve karmaşık bir labirentler ağında yabancı bir gezegende kapana kısılan robot unvandaki maceralarını
Prens, King of All Cosmosun ardından bir kez daha Katamari evrenini kurtarmak için ünlü kuzenleriyle birlikte yeni bir yüksek hızlı maceraya atılırken Beautiful Katamari™nin yeni yüksek çözünürlüklü,
Star Wars: Flight of the Falcon, başlık savaşçısı Millenium Falconun başında oturduğumuz basit bir nişancı oyunudur.
Omega Five, etrafındaki en hayranlık uyandıran grafiklere sahip ilk gerçek yeni nesil, yüksek çözünürlüklü nişancı oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle