Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Robbo Türkçe yama

13.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Robbo. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Robbo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Robbo, Polonyalı xLand (daha sonra Chaos Works) şirketinden programcılar tarafından yaratılan ve karmaşık bir labirentler ağında yabancı bir gezegende kapana kısılan robot unvandaki maceralarını anlatan popüler bir arcade ve mantık oyunudur.

İndirme sayısı:
9638
Yayın yılı:
1994





Robbo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Robbo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Robbo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Robbo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Robbo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Robbo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stray, Polonyalı bağımsız stüdyo Robot Gentleman Studiosun, 60 saniyelik hayatta kalma oyunuyla tanınan bir platform oyunudur.
Fire Fight, xLand adı altında piyasaya sürülen Electro Body, Heartlight veya Robbo gibi hitlerden yerli oyuncular tarafından bilinen Krakow merkezli Chaos Works stüdyosu tarafından oluşturulan,
Robo Millennium, 80lerin başında PCde hüküm süren son derece popüler arcade ve mantık oyununun yeni bir enkarnasyonudur.
Sonic Chaos, Sega tarafından yaratılan ve aynı zamanda unvanı Wii konsoluna aktarmayı da üstlenen bir maskotun maceralarını anlatan bir oyunun yeniden çevrimi.
Robot Rescue, basit ama eğlenceli bir konsepte dayalı eğlenceli bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle