Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Code: Realize Wintertide Miracles Türkçe yama

19.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Code: Realize Wintertide Miracles. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Code: Realize Wintertide Miracles (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Code: Realize Wintertide Miracles, görsel roman macera oyunu Code: Realize için ek senaryolar ve sahneler içeren bir hayran diski, başka bir deyişle bağımsız bir genişletmedir.

İndirme sayısı:
10216
Yayın yılı:
2019





Code: Realize Wintertide Miracles oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Code: Realize Wintertide Miracles dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Code: Realize Wintertide Miracles klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Code: Realize Wintertide Miracles ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Code: Realize Wintertide Miracles oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Code: Realize Wintertide Miracles içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, Idea Factory (Amnesia: Memoriesin yaratıcıları) ve Design Factory tarafından geliştirilen bir PSV oyunudur.
Anonymous;Code on PS4, PSV ve Switch, yakın gelecekte geçen klasik bir görsel roman bilim kurgu macerasıdır.
Mary Skelter 2, bir zindan paletli RPG oyunudur. Oyun, 2017de yayınlanan ilk bölümün yazarları olan Idea Factory stüdyosunun yanı sıra Code: Realize, Agarest ve Hyperdimension Neptunia serisi
Code: Realize Bouquet of Rainbows, Code: Realize serisinden iki görsel roman macera oyunu setidir.
Code: Realize – Future Blessings görsel bir roman macera oyunudur. 2014 yılında batı pazarlarında piyasaya sürülen Code: Realize – Guardian of Rebirthün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle