Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mary Skelter 2 Türkçe yama

06.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Mary Skelter 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DVT.

Oyun için türkçe yama metni Mary Skelter 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
Mary Skelter 2, bir zindan paletli RPG oyunudur. Oyun, 2017de yayınlanan ilk bölümün yazarları olan Idea Factory stüdyosunun yanı sıra Code: Realize, Agarest ve Hyperdimension Neptunia serisi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8567
Yayın yılı:
2018





Mary Skelter 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mary Skelter 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mary Skelter 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mary Skelter 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mary Skelter 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mary Skelter 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mary Celeste IIde tatil yapmaya davet edilen Mary Morehouseun macera sevinci, şiddetli bir fırtına ve mürettebatın açıklanamayan bir şekilde ortadan kaybolmasıyla çabucak mahvolur.
Hem geçmişe hem de bugüne dokunan Disney Sing It: Family Hits, Cinderella, Sleeping Beauty, Mary Poppins ve The Jungle Book gibi tüm zamanların klasik Disney filmlerinden en sevilen şarkıların yanı
Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, Idea Factory (Amnesia: Memoriesin yaratıcıları) ve Design Factory tarafından geliştirilen bir PSV oyunudur.
Bloody Mary Virüsünün yol açtığı yıkımdan yirmi yıl sonra, iki bağımsız dünyaya dayanan yeni bir düzen ortaya çıktı.
Mary Skelter: PSVde yayınlanan Nightmares, sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip klasik bir zindan tarayıcısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle