Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Anonymous;Code Türkçe yama

05.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Anonymous;Code. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Anonymous;Code (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BLiZZARD
Oyun açıklaması:
Anonymous;Code on PS4, PSV ve Switch, yakın gelecekte geçen klasik bir görsel roman bilim kurgu macerasıdır. 5pb. ve Mages, unvanın üretiminden sorumludur.

İndirme sayısı:
9694
Yayın yılı:
2023





Anonymous;Code oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Anonymous;Code dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Anonymous;Code klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Anonymous;Code ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Anonymous;Code oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Anonymous;Code içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Code: Realize Wintertide Miracles, görsel roman macera oyunu Code: Realize için ek senaryolar ve sahneler içeren bir hayran diski, başka bir deyişle bağımsız bir genişletmedir.
Code Vein, Bandai Namco şirketi tarafından PC, PS4 ve XONE için yayınlanan bir aksiyon-RPG oyunudur.
Another Code R, 2005 yılında yalnızca taşınabilir bir Nintendo DS konsolunda piyasaya sürülen serinin ilk bölümünde anlatılan hikayenin devamı olan bir macera oyunudur.
Code: Realize Bouquet of Rainbows, Code: Realize serisinden iki görsel roman macera oyunu setidir.
Code: Realize – Future Blessings görsel bir roman macera oyunudur. 2014 yılında batı pazarlarında piyasaya sürülen Code: Realize – Guardian of Rebirthün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle