Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Code: Realize Future Blessings Türkçe yama

20.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Code: Realize Future Blessings. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir pHrOzEn HeLL.

Oyun için türkçe yama metni Code: Realize Future Blessings (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Code: Realize – Future Blessings görsel bir roman macera oyunudur. 2014 yılında batı pazarlarında piyasaya sürülen Code: Realize – Guardian of Rebirthün devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
10297
Yayın yılı:
2018





Code: Realize Future Blessings oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Code: Realize Future Blessings dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Code: Realize Future Blessings klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Code: Realize Future Blessings ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Code: Realize Future Blessings oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Code: Realize Future Blessings içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Code: Realize Wintertide Miracles, görsel roman macera oyunu Code: Realize için ek senaryolar ve sahneler içeren bir hayran diski, başka bir deyişle bağımsız bir genişletmedir.
Another Code R, 2005 yılında yalnızca taşınabilir bir Nintendo DS konsolunda piyasaya sürülen serinin ilk bölümünde anlatılan hikayenin devamı olan bir macera oyunudur.
Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, Idea Factory (Amnesia: Memoriesin yaratıcıları) ve Design Factory tarafından geliştirilen bir PSV oyunudur.
Mary Skelter 2, bir zindan paletli RPG oyunudur. Oyun, 2017de yayınlanan ilk bölümün yazarları olan Idea Factory stüdyosunun yanı sıra Code: Realize, Agarest ve Hyperdimension Neptunia serisi
Code: Realize Bouquet of Rainbows, Code: Realize serisinden iki görsel roman macera oyunu setidir.
Yorumlar
Yorum ekle