Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spec Ops 2: Green Berets Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spec Ops 2: Green Berets. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Spec Ops 2: Green Berets (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Dünyada Amerikan birliklerinden daha iyi askeri özel kuvvetler olmadığını anlamamızı sağlayan Hollywooddu ve Yeşil Bereliler onların seçkin birimlerinden biri.

İndirme sayısı:
8515
Yayın yılı:
1999





Spec Ops 2: Green Berets oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spec Ops 2: Green Berets dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spec Ops 2: Green Berets klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spec Ops 2: Green Berets ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spec Ops 2: Green Berets oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spec Ops 2: Green Berets içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spec Ops: The Line for PC, PS3 ve X360, fütüristik bir simülatör Yager için popüler bir şirket olan Yager Development tarafından oluşturulan dinamik bir TPP aksiyon oyunudur.
Spec Ops: Rangers Lead the Wayin Amerikan pazarındaki büyük popülaritesi, Zombie LLC stüdyosunun ve Ripcord Games yayınevinin geliştirme ekibini genişletilmiş bir Spec Ops: Rangers Assault sürümü
Myth II: Green Berets, Güney Asya ormanlarında Amerikan-Vietnam Savaşı sırasında geçen Myth II: Soulbligther taktik strateji oyununa bir ektir.
Runecraft tarafından hazırlanan oyun, ilk bölümü 1998de piyasaya sürülen Spec Ops taktik aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
1998de piyasaya sürülen Spec Ops: Rangers Lead the Way, oyuncular tarafından iyi karşılandı, ancak birçoğu çok oyunculu seçeneklerin eksikliğinden şikayet etti.
Yorumlar
Yorum ekle