Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spec Ops: Stealth Patrol Türkçe yama

09.08.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Spec Ops: Stealth Patrol. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Spec Ops: Stealth Patrol (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Runecraft tarafından hazırlanan oyun, ilk bölümü 1998de piyasaya sürülen Spec Ops taktik aksiyon oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür. Başlık, kendini kanıtlamış tür formülüne dayanmaktadır ve bir kooperatif modunun uygulanmasıyla diğerlerinden ayrılır.

İndirme sayısı:
10792
Yayın yılı:
2000





Spec Ops: Stealth Patrol oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spec Ops: Stealth Patrol dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spec Ops: Stealth Patrol klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spec Ops: Stealth Patrol ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spec Ops: Stealth Patrol oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spec Ops: Stealth Patrol içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stealth Inc. 2, 2011 yılında PClerde çıkış yapan ve daha sonra Stealth Inc.
Spec Ops: The Line for PC, PS3 ve X360, fütüristik bir simülatör Yager için popüler bir şirket olan Yager Development tarafından oluşturulan dinamik bir TPP aksiyon oyunudur.
Spec Ops: Rangers Lead the Wayin Amerikan pazarındaki büyük popülaritesi, Zombie LLC stüdyosunun ve Ripcord Games yayınevinin geliştirme ekibini genişletilmiş bir Spec Ops: Rangers Assault sürümü
Gran Turismo 3: A-Spec for PS2, PlayStation Kazunori Yamauchi için önceki her iki bölümü de yaratan aynı tasarımcı tarafından yönetilen bir Japon şirketi olan Polyphony Digital tarafından
1998de piyasaya sürülen Spec Ops: Rangers Lead the Way, oyuncular tarafından iyi karşılandı, ancak birçoğu çok oyunculu seçeneklerin eksikliğinden şikayet etti.
Yorumlar
Yorum ekle