Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spec Ops: The Line Türkçe yama

20.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Spec Ops: The Line. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Spec Ops: The Line (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Spec Ops: The Line for PC, PS3 ve X360, fütüristik bir simülatör Yager için popüler bir şirket olan Yager Development tarafından oluşturulan dinamik bir TPP aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10337
Yayın yılı:
2012





Spec Ops: The Line oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spec Ops: The Line dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spec Ops: The Line klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spec Ops: The Line ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spec Ops: The Line oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spec Ops: The Line içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LINE Pokopang, iOS ve AND platformları için tasarlanmış popüler LINE Communicatorın yaratıcılarının resmi oyunudur.
Hat Savaşı, gerçek zamanlı bir savaş stratejisidir. İlk projesi olduğu Centurion İsveç stüdyosu tarafından geliştirildi.
Oyuncunun seçkin bir ABD Korucu kadrosunun kontrolünü ele geçirdiği, taktiksel eyleme güçlü bir vurgu yapan gerçekçi oyun.
Gran Turismo 3: A-Spec for PS2, PlayStation Kazunori Yamauchi için önceki her iki bölümü de yaratan aynı tasarımcı tarafından yönetilen bir Japon şirketi olan Polyphony Digital tarafından
1998de piyasaya sürülen Spec Ops: Rangers Lead the Way, oyuncular tarafından iyi karşılandı, ancak birçoğu çok oyunculu seçeneklerin eksikliğinden şikayet etti.
Yorumlar
Yorum ekle