Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spec Ops: Rangers Assault Türkçe yama

19.07.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spec Ops: Rangers Assault! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Spec Ops: Rangers Assault (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Spec Ops: Rangers Lead the Wayin Amerikan pazarındaki büyük popülaritesi, Zombie LLC stüdyosunun ve Ripcord Games yayınevinin geliştirme ekibini genişletilmiş bir Spec Ops: Rangers Assault sürümü hazırlamaya teşvik etti.

İndirme sayısı:
8873
Yayın yılı:
1998





Spec Ops: Rangers Assault oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spec Ops: Rangers Assault dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spec Ops: Rangers Assault klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spec Ops: Rangers Assault ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spec Ops: Rangers Assault oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spec Ops: Rangers Assault içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kötülük Dünyayı tehdit ettiğinden beri, onu korumaya yeminli Power Rangers ekipleri var.
Spec Ops: The Line for PC, PS3 ve X360, fütüristik bir simülatör Yager için popüler bir şirket olan Yager Development tarafından oluşturulan dinamik bir TPP aksiyon oyunudur.
Oyuncunun seçkin bir ABD Korucu kadrosunun kontrolünü ele geçirdiği, taktiksel eyleme güçlü bir vurgu yapan gerçekçi oyun.
Gran Turismo 3: A-Spec for PS2, PlayStation Kazunori Yamauchi için önceki her iki bölümü de yaratan aynı tasarımcı tarafından yönetilen bir Japon şirketi olan Polyphony Digital tarafından
1998de piyasaya sürülen Spec Ops: Rangers Lead the Way, oyuncular tarafından iyi karşılandı, ancak birçoğu çok oyunculu seçeneklerin eksikliğinden şikayet etti.
Yorumlar
Yorum ekle