Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Power Rangers Megaforce Türkçe yama

02.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Power Rangers Megaforce. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Power Rangers Megaforce (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Kötülük Dünyayı tehdit ettiğinden beri, onu korumaya yeminli Power Rangers ekipleri var. Power Rangers Megaforce, gezegenin en yeni savunucularıdır.

İndirme sayısı:
9389
Yayın yılı:
2013





Power Rangers Megaforce oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Power Rangers Megaforce dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Power Rangers Megaforce klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Power Rangers Megaforce ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Power Rangers Megaforce oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Power Rangers Megaforce içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wii ve NDSde yayınlanan Power Rangers Samurai, daha genç bir izleyici için son derece popüler bir TV dizisinin gevşek bir uyarlamasıdır.
Power Rangers: The Wild Force, elbette genç izleyiciler için başlık serisinde modellenen basit bir el becerisi oyunudur.
Mighty Morphin Power Rangers: PC, PS4 ve XONE için Mega Battle, beatem up türüne ait bir aksiyon oyunudur.
Power Rangers: Battle for the Grid, bir zamanlar popüler olan gençlik serisinin (ve ayrıca 2017den bir uzun metrajlı filmin) lisansına dayalı bir 2.
Power Rangers: Super Legends, WET ve Spider-Man: Friend or Foe yapımlarından da sorumlu olan Artifical Mind & Movement stüdyosu tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle