Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Hammer: The Vanguard Prophecy Türkçe yama

20.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Star Hammer: The Vanguard Prophecy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Ackerlight sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Star Hammer: The Vanguard Prophecy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Ackerlight
Oyun açıklaması:
Star Hammer: The Vanguard Prophecy for PC, PS4 vb., Black Lab Games olarak bilinen Avustralyalı bir geliştirici tarafından oluşturulmuş bir bilim kurgu strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
10081
Yayın yılı:
2015





Star Hammer: The Vanguard Prophecy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Hammer: The Vanguard Prophecy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Hammer: The Vanguard Prophecy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Hammer: The Vanguard Prophecy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Hammer: The Vanguard Prophecy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Hammer: The Vanguard Prophecy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Battlestar Galactica Deadlock, geçmişi 1978e dayanan popüler bir evrende geçen bir uzay stratejisidir.
Herkesin dakikalar içinde oynamayı öğrenebileceği hızlı tempolu bir taktik savaş oyunu.
Vanguard: Normandy 1944, çok oyunculu için tasarlanmış ve II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Hikaye 26. yüzyılda, insanlık galakside genişledi, ancak kolonilerinin yalnızca birkaçı İnsanlar tarafından kontrol ediliyor.
Hammer & Orak, düşman topraklarında tek başına çeşitli özel servisler ve ajanslar tarafından ince bir entrika ağını ortaya çıkarmaya çalışan Sovyet askeri istihbaratının gizli bir ajanının
Yorumlar
Yorum ekle