Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vanguard: Normandy 1944 Türkçe yama

10.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Vanguard: Normandy 1944. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama FOFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Vanguard: Normandy 1944 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Vanguard: Normandy 1944, çok oyunculu için tasarlanmış ve II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, çatışmanın her iki tarafındaki askerlerin rolünü üstlenir ve gerçek dünyadaki konumlara göre tasarlanmış konumlarda savaşır.

İndirme sayısı:
9370
Yayın yılı:
2023





Vanguard: Normandy 1944 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vanguard: Normandy 1944 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vanguard: Normandy 1944 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vanguard: Normandy 1944 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vanguard: Normandy 1944 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vanguard: Normandy 1944 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Hammer: The Vanguard Prophecy for PC, PS4 vb., Black Lab Games olarak bilinen Avustralyalı bir geliştirici tarafından oluşturulmuş bir bilim kurgu strateji oyunudur.
IL-2 Sturmovik: Normandiya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir dizi uçuş simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Combat Mission: Battle for Normandy, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen ve esas olarak gerçekçiliğe odaklanan bir taktik savaş oyunudur.
Tabur 1944, PC, PS4 ve XONE için ve çok oyunculu maçlara odaklanan birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle