Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy Türkçe yama

29.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Reloaded
Oyun açıklaması:
IL-2 Sturmovik: Normandiya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir dizi uçuş simülatörünün bir sonraki bölümüdür. Bu kez oyun, 1944 yazında gerçekleşen ünlü Normandiya istilasına odaklanıyor.

İndirme sayısı:
10553
Yayın yılı:
2023





IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyunculara Battle Academyyi uzun vadede destekleyeceklerine söz verildiği gibi, Slitherine stüdyo geliştiricileri düzenli olarak yeni uzantılar hazırlıyor.
IL-2 Sturmovikin devamı - II. Dünya Savaşında geçen bir uçak savaş simülatörü.
Commonwealth Forces, Battlefront.comun eleştirmenlerce beğenilen Normandiya için Combat Mission Battle serisi WW2 kara harbi taktik simülasyonlarındaki ilk Modüldür.
Combat Mission: Battle for Normandy, II. Dünya Savaşı zamanlarında geçen ve esas olarak gerçekçiliğe odaklanan bir taktik savaş oyunudur.
Il-2 Sturmovik: Battle of Bodenplatte, ödüllü uçak simülatörleri serisinin bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle