Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battalion 1944 Türkçe yama

17.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Battalion 1944. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama IRAQ ATT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Battalion 1944 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Tabur 1944, PC, PS4 ve XONE için ve çok oyunculu maçlara odaklanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Bir İngiliz Bulkhead Interactive stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8097
Yayın yılı:
2019





Battalion 1944 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battalion 1944 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battalion 1944 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battalion 1944 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battalion 1944 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battalion 1944 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vanguard: Normandy 1944, çok oyunculu için tasarlanmış ve II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Batalion Wars 2, GameCube üzerinden yayınlanan ve birçok oyuncu ve yorumcu tarafından beğenilen oyunun devamı niteliğindedir.
Wolfshanze 1944: The Final Attempt for PC, Adolf Hitlere yönelik ünlü suikast girişiminden esinlenen bir İkinci Dünya Savaşı birinci şahıs nişancı oyunudur.
1944 D-Day Operasyonu Overlord, bir olayın simülasyonudur. Bir birimin veya bir manganın hikayesini anlatmak için çaba göstermez.
Tabur Savaşları, gerçek zamanlı strateji (RTS) eylemi müfrezesi ile Nintendo GameCubede parlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle