Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Hammer Tactics Türkçe yama

08.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Star Hammer Tactics, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HYBRiD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Star Hammer Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Herkesin dakikalar içinde oynamayı öğrenebileceği hızlı tempolu bir taktik savaş oyunu. Tek oyuncu modunda sinsi yapay zekaya meydan okuyun veya yerel çok oyunculu modda arkadaşlarınıza karşı yarışın.

İndirme sayısı:
8080
Yayın yılı:
2010





Star Hammer Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Hammer Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Hammer Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Hammer Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Hammer Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Hammer Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Hammer: The Vanguard Prophecy for PC, PS4 vb., Black Lab Games olarak bilinen Avustralyalı bir geliştirici tarafından oluşturulmuş bir bilim kurgu strateji oyunudur.
Ironclad Tactics, buharla çalışan askeri robotlarla alternatif bir İç Savaş tarihinde geçen hızlı tempolu, kart tabanlı bir taktik oyunudur!
Achtung Panzer:Operation Star, sağlam grafiklere ve İkinci Dünya Savaşı tank savaşının kapsamını gerçekten vurgulayan genişleyen savaş alanlarına sahip bir Doğu Cephesi savaş oyunudur.
Metal Brigade Tactics, bağımsız stüdyo Busking Softwarein ilk projesidir.
Hammer & Orak, düşman topraklarında tek başına çeşitli özel servisler ve ajanslar tarafından ince bir entrika ağını ortaya çıkarmaya çalışan Sovyet askeri istihbaratının gizli bir ajanının
Yorumlar
Yorum ekle