Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Group S Challenge Türkçe yama

03.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Group S Challenge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ZWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Group S Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Group S Challenge, düzinelerce arabadan birinin direksiyonuna oturduğumuz ve çeşitli yarış türlerine katıldığımız oldukça klasik bir konsol yarışçısı.

İndirme sayısı:
10411
Yayın yılı:
2003





Group S Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Group S Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Group S Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Group S Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Group S Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Group S Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND ve iOS için Speedway Challenge 2016, 2014te piyasaya sürülen mobil speedway simülatörü Speedway Challengeın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Dünya çapında terörizm ve aşırıcılık tehdidinin yaygınlaşması ve gezegenin farklı bölgelerinde terör eylemlerinin sayısının artması nedeniyle, Rusya Federasyonu yetkilileri ve en etkili dünya güçleri
Battle Group, akıllı telefonlar ve tabletler için yapımlarda uzmanlaşmış, Bane Games stüdyosundaki üçüncü (Flick Buddies ve Scoop Groupstan sonra) oyundur.
Rahatlayın, Oynayın ve zihninizi geliştirin. Challenge Me: Brain Puzzles, genişletilmiş oynanışı ve çeşitli özellikleriyle size eğlenirken kendinizi test etme şansı veriyor.
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle