Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

G.B.R.: The Fast Response Group Türkçe yama

24.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız G.B.R.: The Fast Response Group. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AiR sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni G.B.R.: The Fast Response Group (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Dünya çapında terörizm ve aşırıcılık tehdidinin yaygınlaşması ve gezegenin farklı bölgelerinde terör eylemlerinin sayısının artması nedeniyle, Rusya Federasyonu yetkilileri ve en etkili dünya güçleri gizli bir örgüt oluşturma kararı aldılar.

İndirme sayısı:
9949
Yayın yılı:
2008





G.B.R.: The Fast Response Group oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) G.B.R.: The Fast Response Group dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales G.B.R.: The Fast Response Group klasörüne koyun.

3. Türkçe yama G.B.R.: The Fast Response Group ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


G.B.R.: The Fast Response Group oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve G.B.R.: The Fast Response Group içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fast RMX, bağımsız geliştirici Shinen Multimedia tarafından oluşturulan dinamik bir yarış oyunudur.
Bu acil bir durum! Yardım için ara! Çağrılara hızlı yanıt verin, kayıpların en aza indirildiğinden ve insanlara ihtiyaç duydukları desteğin verildiğinden emin olun.
Group S Challenge, düzinelerce arabadan birinin direksiyonuna oturduğumuz ve çeşitli yarış türlerine katıldığımız oldukça klasik bir konsol yarışçısı.
Özet: Toplam anarşinin eşiğindeki bir şehir, artan organize çete şiddeti tehdidi tarafından rehin tutuluyor.
Battle Group, akıllı telefonlar ve tabletler için yapımlarda uzmanlaşmış, Bane Games stüdyosundaki üçüncü (Flick Buddies ve Scoop Groupstan sonra) oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle