Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Urban Chaos: Riot Response Türkçe yama

20.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Urban Chaos: Riot Response. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Urban Chaos: Riot Response (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Özet: Toplam anarşinin eşiğindeki bir şehir, artan organize çete şiddeti tehdidi tarafından rehin tutuluyor. Nick Mason ve şehir savaşının tüm alanlarında özel olarak eğitilmiş seçkin T-Zero birimi, son savunma hattıdır.

İndirme sayısı:
10045
Yayın yılı:
2023





Urban Chaos: Riot Response oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Urban Chaos: Riot Response dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Urban Chaos: Riot Response klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Urban Chaos: Riot Response ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Urban Chaos: Riot Response oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Urban Chaos: Riot Response içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu acil bir durum! Yardım için ara! Çağrılara hızlı yanıt verin, kayıpların en aza indirildiğinden ve insanlara ihtiyaç duydukları desteğin verildiğinden emin olun.
Dünya çapında terörizm ve aşırıcılık tehdidinin yaygınlaşması ve gezegenin farklı bölgelerinde terör eylemlerinin sayısının artması nedeniyle, Rusya Federasyonu yetkilileri ve en etkili dünya güçleri
Yeni milenyum yaklaşıyor. Kargaşa, suç ve kıtlık kuralı. Çeteler, teröristler ve şiddet içeren tarikatlar her köşede pusuya yatmış durumda.
Çete savaşları şehri kasıp kavuruyor ve kontrol arayan tek adam sen değilsin.
Riot, PC ve iOS için bir isyan simülasyonu strateji oyunudur. Stimunation adlı bir İtalyan stüdyosunun ilk yapımı.
Yorumlar
Yorum ekle