Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Down To One Türkçe yama

03.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Down To One. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Autopsy_Guy.

Oyun için türkçe yama metni Down To One (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Down To One for PC, çok oyunculu bir First Person Shooter. Yapım bağımsız bir stüdyo Gadget Games tarafından geliştirilmiştir. Oyun, hayatta kalma yönünü tanıttığı için diğer oyunlardan sıyrılıyor.

İndirme sayısı:
10039
Yayın yılı:
2016





Down To One oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Down To One dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Down To One klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Down To One ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Down To One oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Down To One içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ApocZ, zombi kıyameti ve hayatta kalma merkezli bir açık dünya sandbox First Person ve Third Person nişancı oyunudur.
Deathgarden, 2016 sürümü Dead by Daylight ile tanınan Behavior Interactive tarafından geliştirilen bir First Person Shooter oyunudur.
How to Survive Third Person for PC, 2013ün How to Survive by EKO için bağımsız bir genişleme ve oyuncu topluluğu önerilerine bir tür yanıttır.
Dead Frontier 2, bağımsız stüdyo Creaky Corpse tarafından geliştirilen çok oyunculu bir hayatta kalma korku oyunudur.
Inspector Gadget: Mad Robots Invasion, özellikle genç PlayStation 2 kullanıcıları için oluşturulmuş basit bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle