Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

How to Survive: Third Person Standalone Türkçe yama

20.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız How to Survive: Third Person Standalone. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni How to Survive: Third Person Standalone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
How to Survive Third Person for PC, 2013ün How to Survive by EKO için bağımsız bir genişleme ve oyuncu topluluğu önerilerine bir tür yanıttır.

İndirme sayısı:
8439
Yayın yılı:
2015





How to Survive: Third Person Standalone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) How to Survive: Third Person Standalone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales How to Survive: Third Person Standalone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama How to Survive: Third Person Standalone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


How to Survive: Third Person Standalone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve How to Survive: Third Person Standalone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
H1Z1, büyük stüdyo Sony Online Entertainment tarafından hayatta kalma sanal alanı olarak bilinen zombi kıyametiyle MMO oyunları dünyasına girme girişimidir.
PCde mevcut olan Breaking Point Standalone, bir zombi salgınının patlak vermesinden sonra dünyada geçen bir hayatta kalma sanal alanıdır.
PS3teki bu acımasız yarış oyununda ızgaranın önüne geçebilir misin?
Digimon Survive, popüler bir Japon animasyon serisinin evreninde geçen hayatta kalma, tıkla ve tıkla maceraları ve görsel roman unsurları içeren stratejik bir RPGdir.
Survive the Blackout, insanlığın elektrikten mahrum bırakıldığı kıyamet sonrası bir gerçeklikte geçen anlatısal bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle