Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Smash `N` Survive Türkçe yama

17.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Smash `N` Survive. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DVT.

Oyun için türkçe yama metni Smash `N` Survive (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
PS3teki bu acımasız yarış oyununda ızgaranın önüne geçebilir misin? Özellikler: Büyük ölçüde yok edilebilir 10dan fazla devre boyunca 40tan fazla benzersiz araba sürün.

İndirme sayısı:
10548
Yayın yılı:
2012





Smash `N` Survive oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Smash `N` Survive dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Smash `N` Survive klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Smash `N` Survive ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Smash `N` Survive oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Smash `N` Survive içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Survive, daha önce Xbox Live Indie Games hizmeti (Zombies, Crazy Particles ve diğerleri) içinde Xbox 360 konsoluna yönelik küçük yapımlarla tanınan bağımsız stüdyo Subsurface Gamesin başarılarındaki
How to Survive Third Person for PC, 2013ün How to Survive by EKO için bağımsız bir genişleme ve oyuncu topluluğu önerilerine bir tür yanıttır.
H1Z1, büyük stüdyo Sony Online Entertainment tarafından hayatta kalma sanal alanı olarak bilinen zombi kıyametiyle MMO oyunları dünyasına girme girişimidir.
Digimon Survive, popüler bir Japon animasyon serisinin evreninde geçen hayatta kalma, tıkla ve tıkla maceraları ve görsel roman unsurları içeren stratejik bir RPGdir.
Survive the Blackout, insanlığın elektrikten mahrum bırakıldığı kıyamet sonrası bir gerçeklikte geçen anlatısal bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle