Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Survive the Blackout Türkçe yama

03.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Survive the Blackout. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: XOR37H, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Survive the Blackout (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Survive the Blackout, insanlığın elektrikten mahrum bırakıldığı kıyamet sonrası bir gerçeklikte geçen anlatısal bir hayatta kalma oyunudur.

İndirme sayısı:
10148
Yayın yılı:
2020





Survive the Blackout oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Survive the Blackout dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Survive the Blackout klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Survive the Blackout ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Survive the Blackout oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Survive the Blackout içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Alien: Blackout, mobil cihazlar için bir hayatta kalma korku oyunudur.
How to Survive Third Person for PC, 2013ün How to Survive by EKO için bağımsız bir genişleme ve oyuncu topluluğu önerilerine bir tür yanıttır.
G.I. Joe: Operation Blackout, bir G.I. Joe oyuncak lisansı. ve 1980lerden buna dayanan çizgi filmler ve animasyon dizileri.
Digimon Survive, popüler bir Japon animasyon serisinin evreninde geçen hayatta kalma, tıkla ve tıkla maceraları ve görsel roman unsurları içeren stratejik bir RPGdir.
Modern Combat 5: Blackout, PC, Switch vb. için piyasaya sürüldü, modern zamanlarda geçen bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle