Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Breaking Point Standalone Türkçe yama

07.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Breaking Point Standalone, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama SZOPKA.

Oyun için türkçe yama metni Breaking Point Standalone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
PCde mevcut olan Breaking Point Standalone, bir zombi salgınının patlak vermesinden sonra dünyada geçen bir hayatta kalma sanal alanıdır. Aynı zamanda Bohemia Interactive stüdyosu tarafından Arma IIIün en popüler modifikasyonlarından birinin bağımsız bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8250
Yayın yılı:
2023





Breaking Point Standalone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Breaking Point Standalone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Breaking Point Standalone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Breaking Point Standalone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Breaking Point Standalone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Breaking Point Standalone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion, Making History Expansiondan sonra, 2015te piyasaya sürülen orijinal bir uzay simülatörü olan Kerbal Space Programa yapılan ikinci eklentidir.
How to Survive Third Person for PC, 2013ün How to Survive by EKO için bağımsız bir genişleme ve oyuncu topluluğu önerilerine bir tür yanıttır.
Breaking Bad: Empire Business, popüler bir TV dizisinin lisansına dayalı bir ekonomik stratejidir.
Fallout 3: Point Lookout, çok popüler bir kıyamet sonrası RPG olan Fallout 3ün dördüncü DLCsidir.
K-Point Kayakla Atlama, düşük bütçeli bir kayakla atlama simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle