Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Breaking Bad: Empire Business Türkçe yama

05.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Breaking Bad: Empire Business. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama BBB.

Oyun için türkçe yama metni Breaking Bad: Empire Business (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Breaking Bad: Empire Business, popüler bir TV dizisinin lisansına dayalı bir ekonomik stratejidir. Yapım, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir model kullanıyor ve Phase One Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8353
Yayın yılı:
2023





Breaking Bad: Empire Business oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Breaking Bad: Empire Business dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Breaking Bad: Empire Business klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Breaking Bad: Empire Business ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Breaking Bad: Empire Business oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Breaking Bad: Empire Business içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion, Making History Expansiondan sonra, 2015te piyasaya sürülen orijinal bir uzay simülatörü olan Kerbal Space Programa yapılan ikinci eklentidir.
Breaking The Rules: The Roman Tournament, bağımsız İtalyan stüdyo BTRnin ilk projesidir.
Arulco ülkesi yeni bir tehdit altına girdi. Son iç savaştan önce Arulconun madenlerini işleten şirket olan Ricci Mining and Exploration, bu madenleri geri istiyor.
Final Fantasy XV: A New Empire, krallık yönetimi ile ilgili bir mobil strateji oyunudur.
PCde mevcut olan Breaking Point Standalone, bir zombi salgınının patlak vermesinden sonra dünyada geçen bir hayatta kalma sanal alanıdır.
Yorumlar
Yorum ekle