Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dead Frontier 2 Türkçe yama

20.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dead Frontier 2! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dead Frontier 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Dead Frontier 2, bağımsız stüdyo Creaky Corpse tarafından geliştirilen çok oyunculu bir hayatta kalma korku oyunudur. Yapım, 2011deki tarayıcı tabanlı MMO oyununun devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
8649
Yayın yılı:
2019





Dead Frontier 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dead Frontier 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dead Frontier 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dead Frontier 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dead Frontier 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dead Frontier 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve SWITCH için The Trail: Frontier Challenge, 22 Cans Studios tarafından geliştirilen The Trail: A Frontier Journey adlı hayatta kalma oyununun genişletilmiş bir versiyonudur.
The Walking Dead: PC, PS4 vb. için Üçüncü Sezon, Telltale Games tarafından kült çizgi roman ve TV dizilerine dayalı olarak geliştirilen popüler epizodik macera oyunları serisinin üçüncü sezonudur.
Monster Hunter: PS4 için Frontier Z, Capcomun popüler MMORPGsinin başka bir versiyonudur.
The Trail: A Frontier Journey, VE ve iOSta mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlanan basit bir hayatta kalma oyunudur.
New Frontier Days: Founding Pioneers, Arc System Works tarafından geliştirilen basit bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle