Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Car Mechanic Simulator 2018 Türkçe yama

05.09.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Car Mechanic Simulator 2018. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AGGRESSiON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Car Mechanic Simulator 2018 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
PC, PS4 ve XONE için Car Mechanic Simulator 2018, The Way veya Helicopter: Natural Disaster gibi birçok önemli oyunla tanınan PlayWay stüdyosunun yeni serisinin üçüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
9700
Yayın yılı:
2017





Car Mechanic Simulator 2018 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Car Mechanic Simulator 2018 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Car Mechanic Simulator 2018 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Car Mechanic Simulator 2018 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Car Mechanic Simulator 2018 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Car Mechanic Simulator 2018 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Train Mechanic Simulator 2016 for PC, özellikle Car Mechanic Simulator 2015, Helicopter: Natural Disasters, Truck Mechanic 2015 veya Farm Mechanic Simulator 2015 gibi farklı simülatör oyunları için
Car Mechanic Simulator 2018 Mobile, 2017de piyasaya sürülen Car Mechanic Simulator 2018in mobil sürümüdür.
Plane Mechanic Simulator, Disaster Studioda bağımsız ekip tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition, orijinal olarak Nintendo Switch için tasarlanmış bir Car Mechanic Simulator 2015 bağlantı noktasıdır.
PC için Tank Mechanic Simulator, Polonya PlayWay tarafından yayınlanacak Car Mechanic Simulator serisi, Truck Mechanic Simulator, Train Mechanic Simulator ve Space Mechanic Simulatordan sonra bir
Yorumlar
Yorum ekle