Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Car Mechanic Simulator: Pocket Edition Türkçe yama

30.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Car Mechanic Simulator: Pocket Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Car Mechanic Simulator: Pocket Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition, orijinal olarak Nintendo Switch için tasarlanmış bir Car Mechanic Simulator 2015 bağlantı noktasıdır. Bu, Car Mechanic Simulator 2018 Mobiledan sonra bu platformda piyasaya sürülen serinin ikinci bölümüdür ve orijinal Red Dot Gamesin geliştiricisi, geliştirilmesinden sorumludur.

İndirme sayısı:
8729
Yayın yılı:
2019





Car Mechanic Simulator: Pocket Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Car Mechanic Simulator: Pocket Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Car Mechanic Simulator: Pocket Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Car Mechanic Simulator: Pocket Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Car Mechanic Simulator: Pocket Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Car Mechanic Simulator: Pocket Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Car Mechanic Simulator 2014, Polonyalı stüdyo Red Dot Games tarafından üretilen bir araba tamircisi simülatörüdür.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Car Mechanic Simulator 2018 Mobile, 2017de piyasaya sürülen Car Mechanic Simulator 2018in mobil sürümüdür.
Mech Mechanic Simulator, ekonomik unsurlarla zenginleştirilmiş gerçekçi bir mekanik inşa etme ve tamir etme simülatörüdür.
Space Mechanic Simulator for PC, popüler Car Mechanic Simulator serisini yayınlayan bir şirket olan PlayWay tarafından yayınlanan mekanik simülatörlerden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle