Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Train Mechanic Simulator 2017 Türkçe yama

23.08.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Train Mechanic Simulator 2017. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: REPT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Train Mechanic Simulator 2017 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: REPT
Oyun açıklaması:
Train Mechanic Simulator 2016 for PC, özellikle Car Mechanic Simulator 2015, Helicopter: Natural Disasters, Truck Mechanic 2015 veya Farm Mechanic Simulator 2015 gibi farklı simülatör oyunları için popüler olan bir geliştirici PlayWay tarafından oluşturulan başka bir oyundur.

İndirme sayısı:
10952
Yayın yılı:
2017





Train Mechanic Simulator 2017 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Train Mechanic Simulator 2017 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Train Mechanic Simulator 2017 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Train Mechanic Simulator 2017 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Train Mechanic Simulator 2017 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Train Mechanic Simulator 2017 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farm Mechanic Simulator, modern tarım makinelerinin bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir tamircinin hayatını tatmanızı sağlayan bir simülasyondur.
Car Mechanic Simulator 2015, 2014ün başında piyasaya sürülen ve yılın en popüler simülasyon oyunları listesine giren yerli simülatörün başka bir sürümüdür.
Car Mechanic Simulator 2018 Mobile, 2017de piyasaya sürülen Car Mechanic Simulator 2018in mobil sürümüdür.
Space Mechanic Simulator for PC, popüler Car Mechanic Simulator serisini yayınlayan bir şirket olan PlayWay tarafından yayınlanan mekanik simülatörlerden biridir.
PC için Tank Mechanic Simulator, Polonya PlayWay tarafından yayınlanacak Car Mechanic Simulator serisi, Truck Mechanic Simulator, Train Mechanic Simulator ve Space Mechanic Simulatordan sonra bir
Yorumlar
Yorum ekle