Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tank Mechanic Simulator Türkçe yama

01.09.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tank Mechanic Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tank Mechanic Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
PC için Tank Mechanic Simulator, Polonya PlayWay tarafından yayınlanacak Car Mechanic Simulator serisi, Truck Mechanic Simulator, Train Mechanic Simulator ve Space Mechanic Simulatordan sonra bir başka mekanik simülatördür.

İndirme sayısı:
9179
Yayın yılı:
2020





Tank Mechanic Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tank Mechanic Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tank Mechanic Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tank Mechanic Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tank Mechanic Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tank Mechanic Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Train Mechanic Simulator 2016 for PC, özellikle Car Mechanic Simulator 2015, Helicopter: Natural Disasters, Truck Mechanic 2015 veya Farm Mechanic Simulator 2015 gibi farklı simülatör oyunları için
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Car Mechanic Simulator 2018 Mobile, 2017de piyasaya sürülen Car Mechanic Simulator 2018in mobil sürümüdür.
Mech Mechanic Simulator, ekonomik unsurlarla zenginleştirilmiş gerçekçi bir mekanik inşa etme ve tamir etme simülatörüdür.
Space Mechanic Simulator for PC, popüler Car Mechanic Simulator serisini yayınlayan bir şirket olan PlayWay tarafından yayınlanan mekanik simülatörlerden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle