Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MetaMorph: Dungeon Creatures Türkçe yama

19.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız MetaMorph: Dungeon Creatures. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni MetaMorph: Dungeon Creatures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
MetaMorph, gerçek zamanlı strateji oyunlarının unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir zindan tarayıcısı ve bir aksiyon oyununun orijinal bir melezidir.

İndirme sayısı:
10240
Yayın yılı:
2017





MetaMorph: Dungeon Creatures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MetaMorph: Dungeon Creatures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MetaMorph: Dungeon Creatures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MetaMorph: Dungeon Creatures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MetaMorph: Dungeon Creatures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MetaMorph: Dungeon Creatures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bilgisayarınızın derinliklerinde özel bir dünya olduğunu biliyor muydunuz?
Bin yıldan fazla bir süre önce, eski Shee uygarlığı yeni bir ev bulmak için Albia dünyasını dev bir uzay gemisiyle terk etti.
PS1 ve Dreamcastte yayınlanan Nightmare Creatures II, 1997deki hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Gameware ve Fishing Cactus yapımcıları ve yayıncı Bigben Interactive tarafından hazırlanan popüler Creatures yaşam simülasyonu serisinin yeniden başlatılması.
Geri döndüler ve birkaç arkadaş getirdiler! Creatures 2, Creature Labsın yenilikçi en çok satan kitabının devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle