Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Creatures 3 Türkçe yama

19.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Creatures 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FOFF sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Creatures 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: FOFF
Oyun açıklaması:
Bin yıldan fazla bir süre önce, eski Shee uygarlığı yeni bir ev bulmak için Albia dünyasını dev bir uzay gemisiyle terk etti. Grendeller uçuş sırasında onlara saldırdığında, Nornları ve uzay gemilerini yörüngede bırakarak yeni gezegenlerinin yüzeyine kaçtılar.

İndirme sayısı:
9611
Yayın yılı:
1999





Creatures 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Creatures 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Creatures 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Creatures 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Creatures 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Creatures 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bilgisayarınızın derinliklerinde özel bir dünya olduğunu biliyor muydunuz?
PS1 ve Dreamcastte yayınlanan Nightmare Creatures II, 1997deki hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Gameware ve Fishing Cactus yapımcıları ve yayıncı Bigben Interactive tarafından hazırlanan popüler Creatures yaşam simülasyonu serisinin yeniden başlatılması.
Geri döndüler ve birkaç arkadaş getirdiler! Creatures 2, Creature Labsın yenilikçi en çok satan kitabının devamı niteliğindedir.
Oyun özellikleri • Herhangi bir duraklama veya yükleme süresi olmadan Yaratıkların Efendisinin uçsuz bucaksız dünyasını keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle