Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Creatures Adventures Türkçe yama

14.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Creatures Adventures. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Creatures Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Bilgisayarınızın derinliklerinde özel bir dünya olduğunu biliyor muydunuz? Norns olarak bilinen sevimli sanal yaşam formlarının yaşadığı renkli, tuhaf bir ülke!

İndirme sayısı:
8778
Yayın yılı:
1999





Creatures Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Creatures Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Creatures Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Creatures Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Creatures Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Creatures Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bin yıldan fazla bir süre önce, eski Shee uygarlığı yeni bir ev bulmak için Albia dünyasını dev bir uzay gemisiyle terk etti.
PS1 ve Dreamcastte yayınlanan Nightmare Creatures II, 1997deki hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Gameware ve Fishing Cactus yapımcıları ve yayıncı Bigben Interactive tarafından hazırlanan popüler Creatures yaşam simülasyonu serisinin yeniden başlatılması.
Geri döndüler ve birkaç arkadaş getirdiler! Creatures 2, Creature Labsın yenilikçi en çok satan kitabının devamı niteliğindedir.
Oyun özellikleri • Herhangi bir duraklama veya yükleme süresi olmadan Yaratıkların Efendisinin uçsuz bucaksız dünyasını keşfedin.
Yorumlar
Yorum ekle