Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nightmare Creatures II Türkçe yama

18.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Nightmare Creatures II, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Nightmare Creatures II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
PS1 ve Dreamcastte yayınlanan Nightmare Creatures II, 1997deki hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir. İkinci bölüm Kalisto Entertainment tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8031
Yayın yılı:
2000





Nightmare Creatures II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nightmare Creatures II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nightmare Creatures II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nightmare Creatures II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nightmare Creatures II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nightmare Creatures II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nightmare Boy, bağımsız The Vanir Project tarafından geliştirilen ve BadLand Games tarafından yayınlanan bir metroidvania oyunudur.
Bilgisayarınızın derinliklerinde özel bir dünya olduğunu biliyor muydunuz?
In Nightmare, gerçekçi ve fantastik unsurları birleştiren bir korku macera oyunudur.
Gameware ve Fishing Cactus yapımcıları ve yayıncı Bigben Interactive tarafından hazırlanan popüler Creatures yaşam simülasyonu serisinin yeniden başlatılması.
Geri döndüler ve birkaç arkadaş getirdiler! Creatures 2, Creature Labsın yenilikçi en çok satan kitabının devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle