Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Minute to Win It Türkçe yama

13.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Minute to Win It, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Minute to Win It (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
AEg Solutions tarafından geliştirilen Minute to Win It, Minute to Win It oyun şovunun hayranlarına yöneliktir. Oyun, NBC televizyon istasyonu tarafından yayınlanan şovun Amerikan baskısının lisansına dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
8748
Yayın yılı:
2011





Minute to Win It oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Minute to Win It dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Minute to Win It klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Minute to Win It ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Minute to Win It oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Minute to Win It içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ice Road Truckers, Kuma Games geliştirme stüdyosu ve A&E Television Networksün motor yarışı hayranlarına, özellikle de aynı başlık altındaki TV şovunun hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Dünyayı kurtarmak için 30 saniyeniz var....tekrar! Yarım Dakika Kahramanı: İkinci Geliş, dünyanın en hızlı RPGsinin daha büyük ve daha kötü devamı!
PC ve Wiide yayınlanan Project Runway, ünlü Amerikan realite şovu Project Runwaye dayanmaktadır.
Wii, NDS, PS3, X360 ve WiiUda yayınlanan Jeopardy!, popüler oyun şovunu bir video oyunu olarak uyarlamaya yönelik başka bir girişimdir.
Minute of Islands, platform unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Oyun bağımsız bir ekip olan Studio Fizbin (popüler The Inner World serisinin geliştiricileri) tarafından geliştirildi ve Mixtvision
Yorumlar
Yorum ekle