Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jeopardy! Türkçe yama

28.09.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Jeopardy!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Jeopardy! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Wii, NDS, PS3, X360 ve WiiUda yayınlanan Jeopardy!, popüler oyun şovunu bir video oyunu olarak uyarlamaya yönelik başka bir girişimdir. Prodüksiyon, Pipeworks Software stüdyosundaki geliştiricilerin oyun şovunun karakteristik unsurlarını kullanmalarına izin veren orijinalin resmi bir televizyon lisansına sahiptir.

İndirme sayısı:
9549
Yayın yılı:
2010





Jeopardy! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jeopardy! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jeopardy! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jeopardy! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jeopardy! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jeopardy! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wii ve NDSde yayınlanan Wheel of Fortune, popüler TV şovlarının (örneğin Jeopardy!
JEOPARDY!® size en yakın PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemine gelirken, tahtayı kontrol edin ve zirveye çıkın!
Press Your Luck 2010 Edition, 1983-1986 yıllarında CBS televizyonunda yayınlanan popüler bir Amerikan yarışma programı Press Your Luckun bir video oyunu uyarlamasıdır.
The Dukes of Hazzard: Return of the General Lee, popüler aksiyon TV şovunu (1979 ile 1985 arasında yayında) konsollara uyarlamaya yönelik başka bir girişimdir.
PC ve NDSde yayınlanan Dr. Jekyll ve Bay Hydeın Gizemli Vakası, klasik bilim kurgu literatürünü video oyunları dünyasına aktarmaya yönelik bir başka girişimdir.
Yorumlar
Yorum ekle