Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Half Minute Hero: The Second Coming Türkçe yama

27.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Half Minute Hero: The Second Coming, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama BBB.

Oyun için türkçe yama metni Half Minute Hero: The Second Coming (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Dünyayı kurtarmak için 30 saniyeniz var....tekrar! Yarım Dakika Kahramanı: İkinci Geliş, dünyanın en hızlı RPGsinin daha büyük ve daha kötü devamı!

İndirme sayısı:
9078
Yayın yılı:
2011





Half Minute Hero: The Second Coming oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Half Minute Hero: The Second Coming dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Half Minute Hero: The Second Coming klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Half Minute Hero: The Second Coming ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Half Minute Hero: The Second Coming oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Half Minute Hero: The Second Coming içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shantae: Half-Genie Hero, 2002de Game Boy Color konsolunda başlayan serinin bir parçası olan iki boyutlu bir platform oyunudur.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Minute of Islands, platform unsurlarına sahip bir macera oyunudur. Oyun bağımsız bir ekip olan Studio Fizbin (popüler The Inner World serisinin geliştiricileri) tarafından geliştirildi ve Mixtvision
Night is Coming, hayatta kalma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
AEg Solutions tarafından geliştirilen Minute to Win It, Minute to Win It oyun şovunun hayranlarına yöneliktir.
Yorumlar
Yorum ekle