Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ice Road Truckers Türkçe yama

10.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ice Road Truckers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Ice Road Truckers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Ice Road Truckers, Kuma Games geliştirme stüdyosu ve A&E Television Networksün motor yarışı hayranlarına, özellikle de aynı başlık altındaki TV şovunun hayranlarına yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8176
Yayın yılı:
2013





Ice Road Truckers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ice Road Truckers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ice Road Truckers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ice Road Truckers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ice Road Truckers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ice Road Truckers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Road Trip (Japonyada Q HG 2 olarak Road Trip Adventure olarak da bilinir) çok sıra dışı bir üründür.
Harley Davidson: Road Trip, bir motosiklet yaşam tarzı hayal eden Nintendo Wii kullanıcıları için Destineerin geliştirme ekibinin bir önerisidir.
Big Mutha Truckers, Eutechnyx tarafından geliştirilen ve Empire Interactive tarafından yayınlanan bir arcade kamyon simülatörüdür.
PC, PS4 ve XONE için Road Redemption, DarkSeas Games tarafından Road Rash serisinin manevi halefi olarak geliştirilen acımasız bir yarış oyunudur.
WWF Road to Wrestlemania, GameBoy Advancede yayınlanan ilk güreş oyunlarından biridir.
Yorumlar
Yorum ekle