Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Banished Türkçe yama

13.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Banished. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TMG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Banished (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Banished for PC, Shining Rock Softwaredeki bir ekip tarafından geliştirilen ve oyuncunun görevinin küçük bir köyü yönetmek olduğu bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9341
Yayın yılı:
2014





Banished oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Banished dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Banished klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Banished ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Banished oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Banished içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Architect, oyuncunun görevinin bir hapishaneyi yönetmek olduğu ekonomik bir strateji oyunudur.
Evotinction, 2K Gamesin Çin şubesinin eski çalışanları tarafından kurulan küçük bir ekip olan bağımsız Çinli stüdyo Spikewave Games tarafından geliştirilen gizli bir aksiyon oyunudur.
Settlement Survival bir şehir kurma strateji oyunudur. Banished oyununun ilham kaynağı olduğu bu yapım, Gleamer Studio ekibi tarafından geliştirildi.
18×16 svgPokemon Shining Pearl, 2007de Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen Pokemon Pearl adlı RPGnin tam ölçekli bir versiyonudur.
SixtyGig Games tarafından geliştirilen Rise to Ruins, oyuncunun küçük bir köy inşa edip denetlediği bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle