Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prison Architect Türkçe yama

10.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Prison Architect. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Drag Team.

Oyun için türkçe yama metni Prison Architect (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Prison Architect, oyuncunun görevinin bir hapishaneyi yönetmek olduğu ekonomik bir strateji oyunudur. Oyun, Uplink, Darwinia ve Defcon gibi yapımları yayınlayan bağımsız bir stüdyo olan Introversion tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9842
Yayın yılı:
2015





Prison Architect oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prison Architect dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prison Architect klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prison Architect ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prison Architect oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prison Architect içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Wars, portföyünde Kibolgame veya Imperium Ojca gibi unvanları bulunan Krakowlu bir şirket olan Pixelate Venturesın geliştiricilerinin bir projesidir.
Prison Break The Conspiracy, sizi Prison Break dünyasında daha önce hiç olmadığı kadar ileri götürür.
Building & Co ile gerçek bir şantiyeden siz sorumlusunuz! Building & Co, gerçek bir şantiyenin yönetimi sırasında devreye giren tüm yönleriyle ilgileneceğiniz devrim niteliğinde bir şehir kurucusudur.
Prison, bu tür için tamamen alışılmadık bir gerçeklikte devasa bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur.
Prison Tycoon serisi ValuSoft tarafından düşük bütçeli bir seri olarak piyasaya sürülmesine rağmen, birkaç yıl içinde tutkulu aşıklar olmuştur.
Yorumlar
Yorum ekle