Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake Türkçe yama

04.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir h4x0r.

Oyun için türkçe yama metni Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Yıllık Strawberryland pişirme yarışmasına sadece birkaç gün kaldı ve herkes en iyi meyveli pastayı yapmak için can atıyor. Bu yıl Strawberry Shortcake, yarışmanın kazananına verilen imrenilen çilekli kupayı kazanmak için kız arkadaşlarıyla bir araya geldi.

İndirme sayısı:
10381
Yayın yılı:
2007





Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strawberry Shortcake: The Four Seasons Cake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strawberry Shortcake, küçük kız kardeşi Apple Dumplin ve evcil hayvanları Custard and Pupcakenin evi olan Strawberrylande hoş geldiniz.
Oyuncular, mahallede yeni bir Mega-Mart mağazası açıldığı için sevgili büyükanne ve büyükbabasının fırınının kapandığını bulmak için aşçılık okulundan dönen Jillin rolünü üstlenirler.
* Strawberry Shortcake, Dreamsi arkadaşlarının rüyasız uykusuna döndürmeye çalışırken büyüleyici bir hikaye.
Bu komik Ortaçağ Savaşı Royalede sevgili prensesinizi ekip çalışmasıyla kurtarın.
Strawberry Shortcakein ve küçük kız kardeşi Apple Dumplinin ve evcil hayvanlarının evi olan Strawberrylande hoş geldiniz: Custard and Pupcake.
Yorumlar
Yorum ekle