Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strawberry Shortcake: Summertime Adventure Türkçe yama

10.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Strawberry Shortcake: Summertime Adventure. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama iNDUCT.

Oyun için türkçe yama metni Strawberry Shortcake: Summertime Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Strawberry Shortcakein ve küçük kız kardeşi Apple Dumplinin ve evcil hayvanlarının evi olan Strawberrylande hoş geldiniz: Custard and Pupcake. Bahar, yılın harika bir zamanıdır, ancak yaz, Strawberrynin en sevdiği mevsimdir, çünkü o ve arkadaşları, ünlü Strawberryland Bakeoffu kutladıkları zamandır.

İndirme sayısı:
10533
Yayın yılı:
2023





Strawberry Shortcake: Summertime Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strawberry Shortcake: Summertime Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strawberry Shortcake: Summertime Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strawberry Shortcake: Summertime Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strawberry Shortcake: Summertime Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strawberry Shortcake: Summertime Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yıllık Strawberryland pişirme yarışmasına sadece birkaç gün kaldı ve herkes en iyi meyveli pastayı yapmak için can atıyor.
Strawberry Shortcake, küçük kız kardeşi Apple Dumplin ve evcil hayvanları Custard and Pupcakenin evi olan Strawberrylande hoş geldiniz.
AND, iOS, vb.de yayınlanan AdVenture Capitalist, görevi milyarlarca dolar olan büyük bir servet kazanmak olan bir yatırımcı rolünü oynamanıza izin veren karmaşık olmayan ücretsiz bir uygulamadır.
* Strawberry Shortcake, Dreamsi arkadaşlarının rüyasız uykusuna döndürmeye çalışırken büyüleyici bir hikaye.
Anacondas: 3D Adventure Game, Sony stüdyolarında üretilen, olayların üçüncü taraf bakış açısıyla izlendiği bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle