Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game Türkçe yama

22.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama METROiD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
* Strawberry Shortcake, Dreamsi arkadaşlarının rüyasız uykusuna döndürmeye çalışırken büyüleyici bir hikaye. * 8 seviye ve 6 mini oyun * Platform tarzı oyun - zıpla, koş, düşmanların üstesinden gel ve özel güçlerin kilidini aç!

İndirme sayısı:
10370
Yayın yılı:
2006





Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strawberry Shortcake: The Sweet Dreams Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yıllık Strawberryland pişirme yarışmasına sadece birkaç gün kaldı ve herkes en iyi meyveli pastayı yapmak için can atıyor.
Strawberry Shortcake, küçük kız kardeşi Apple Dumplin ve evcil hayvanları Custard and Pupcakenin evi olan Strawberrylande hoş geldiniz.
Seed of the Dead: Sweet Home, dinamik bir FPS ve bir flört simülatörünün orijinal bir melezidir.
Strawberry Shortcakein ve küçük kız kardeşi Apple Dumplinin ve evcil hayvanlarının evi olan Strawberrylande hoş geldiniz: Custard and Pupcake.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle