Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Seed of the Dead: Sweet Home Türkçe yama

18.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Seed of the Dead: Sweet Home. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DimitarSerg, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Seed of the Dead: Sweet Home (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Seed of the Dead: Sweet Home, dinamik bir FPS ve bir flört simülatörünün orijinal bir melezidir. Oyun TeamKRAMA stüdyosu tarafından geliştirildi ve Eroge Japan tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10054
Yayın yılı:
2021





Seed of the Dead: Sweet Home oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Seed of the Dead: Sweet Home dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Seed of the Dead: Sweet Home klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Seed of the Dead: Sweet Home ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Seed of the Dead: Sweet Home oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Seed of the Dead: Sweet Home içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Curse of the Dead Gods, Focus Home Interactive tarafından yayınlanan roguelike kongresinde yapılmış bir hacknslash.
Yıl 2152. Doğal kaynakların kesin olarak tükenmesinden sonra, tesadüfen keşfedilen gizemli kristallerin sağladığı enerji sayesinde medeniyet hayatta kalır.
Görsel roman macera başlığı Sweet Fuse: At Your Side, PSP sistemi için bombayı etkisiz hale getiren aksiyon ve ölüme meydan okuyan romantizmin yürek burkan karışımı.
Gundam Seed Battle Destiny, Gundam Seed evreninden harika robotların pilotu olarak oynamamıza izin veren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle