Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fat Princess: Fistful of Cake Türkçe yama

19.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fat Princess: Fistful of Cake. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fat Princess: Fistful of Cake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Bu komik Ortaçağ Savaşı Royalede sevgili prensesinizi ekip çalışmasıyla kurtarın. Yine de bir yakalama var - diğer takım büyülü pastasını besliyor ve onu kalenize geri götürmek zorlaştırıyor.

İndirme sayısı:
8629
Yayın yılı:
2009





Fat Princess: Fistful of Cake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fat Princess: Fistful of Cake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fat Princess: Fistful of Cake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fat Princess: Fistful of Cake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fat Princess: Fistful of Cake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fat Princess: Fistful of Cake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
A Fistful of Gun, Vahşi Batıda geçen çok oyunculu, kaotik bir 2D nişancı oyunudur.
Kahramanımız Jill Evans, Mega Marta karşı çıktıktan ve büyükanne ve büyükbabasının fırınını neredeyse yok olmaktan kurtardıktan sonra geleceğe bakıyor ve pastalarını dünyaya getirmenin hayalini
Oyuncular, mahallede yeni bir Mega-Mart mağazası açıldığı için sevgili büyükanne ve büyükbabasının fırınının kapandığını bulmak için aşçılık okulundan dönen Jillin rolünü üstlenirler.
Jill Evans büyük düğün günü için gergin bir şekilde hazırlanırken, gizemli bir "zaman bükücü" yere düştüğünde bir felaket meydana gelir.
Fistful of Blood, aksiyon oyunları türüne aittir. Animasyon filmlerle de ilgilenen bu prodüksiyondan Titmouse Games stüdyosu sorumludur.
Yorumlar
Yorum ekle